Djeca i obitelj prije, tijekom i nakon potresa

Brošura za roditelje

Brošura za roditelje koja opisuje osjećaje i ponašanja za vrijeme i nakon potresa. Promatrajte svoju djecu, pokušajte s djecom razgovarati, dajte im da crtaju svoje osjećaje. Oni što je najvažnije je da znamo da se svatko drugačije nosi sa stresom i da je svaka reakcija normalna.

Brošuru možete pročitati OVDJE.

Mali vodič kroz velike promjene

Publikacija za roditelje

Your Content Goes Here

U svrhu podrške i pomoći roditeljima koji su u ulozi prirodnih pomagača u prvih mjesec do dva nakon traumatskog događaja, Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba objavila je publikaciju “Mali vodič za velike promjene”. Publikacija je koncipirana vrlo jednostavno u obliku odgovora na pitanja: Što se događa?Zašto se događa? Što učiniti?

Publikaciju možete pročitati OVDJE.

Dan sigurnijeg interneta

Priručnik za roditelje

U povodu Dana sigurnijeg interneta, koji se u Hrvatskoj i svijetu obilježava sutra, 7. veljače, Udruga roditelja Korak po korak predstavila je posebnu brošuru o sigurnosti na internetu namijenjenu roditeljima. Cilj je projekta pružanje informacija djeci, mladima i roditeljima o oblicima cyberbullyinga, kao i o izvorima pomoći.

Priručnik možete preuzeti ovdje

,,Intervju s roditeljima – odgovori koje je dobro znati”

Brošura za roditelje

Ured za suzbijanje zlouporabe droga izdao je brošuru pod nazivom “Intervju s roditeljima – odgovori koje je dobro znati”. U brošuri možete pronaći osnovne informacije o tome što su nove psihoaktivne tvari (nove droge)u kakvim se oblicima pojavljuju, gdje se iste mogu nabaviti, koji su učinci i štetne zdravstvene posljedice konzumacije novih droga te kako prepoznati trovanje novim psihoaktivnim tvarima.

Brošura je dostupna na poveznici.

Obrasci

Brošure